ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Ένα διαφορετικό απόγευμα είχαμε την χαρά να απολαύσουμε στο σχολείο μας στις 06.04.2024 με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Παιδικού Βιβλίου. Είχαμε τη χαρά να ταξιδέψουμε στους φανταστικούς κόσμους της αγαπημένης συγγραφέως Λίνα Μουσιώνη. Φορτώσαμε και γεμίσαμε τις αποσκευές μας ο καθένας με ότι είχε περισσότερη ανάγκη! Τα παιδιά είχαν την χαρά να συμμετέχουν , να αφουγκραστούν τις ιστορίες, να γεμίσουν με όμορφα χρώματα, τα χαρτιά αλλά προπαντός το μυαλό τους!! Αυτό θέλουμε να είναι τα βιβλία για τα παιδιά μας, διέξοδος, χρώμα μια εναλλακτική στο ασπρόμαυρο και στο γκρι της καθημερινότητας!

Να ευχαριστήσουμε τη διεύθυνση του Σχολείου μας, την Διευθύντρια  κα. Ντίνα Βαρδούλη, καθώς και τον Υποδιευθυντή  κ .Αθανάσιο Αρσένη που μας παραχώρησαν την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και μας τίμησαν με την παρουσία τους! Φυσικά την γλυκύτατη συγγραφέα Λίνα Μουσιώνη που με την αμεσότητα κ τα όμορφα βιβλία της γλύκανε τα παιδιά και εμάς φυσικά! Το βιβλιοπωλείο Τσιόπελακος & τις Εκδόσεις Μεταίχμιο για την βοήθεια τους στην οργάνωση της μικρής μας δράσης! Και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους κατάφεραν να είναι μαζί μας, γονείς , κηδεμόνες και δασκάλους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ κ σε όσους γονείς από διαφορετικά σχολεία, ανταποκρίθηκαν με τόση χαρά στο κάλεσμα μας!! Κάθε χρονιά να είμαστε και περισσότεροι!! Ραντεβού του χρόνου!!

Επιπλέον υπέροχο υλικό με δραστηριότητες για κάθε κεφάλαιο του βιβλίου της κυρίας Μουσιώνη «η Κατάσκοπος των βιβλίων» μπορείτε να βρείτε εδώ

This entry was posted in ΔΡΑΣΕΙΣ. Bookmark the permalink.